Stel je kandidaat voor 'ons buurtpunt'

Logo

In kleinere dorpskernen verdwijnen steeds meer ontmoetingsplaatsen. Het project 'ons buurtpunt' biedt hier een antwoord. Een buurtpunt is een ontmoetingsplaats met verschillende diensten en vervoersaanbod. De concrete invulling en vorm hangen af van de lokale noden, wensen en mogelijkheden. Met het project 'ons buurtpunt' helpen het Netwerk Duurzame Mobiliteit, Cera en het Innovatiesteunpunt voor Landbouw en Platteland lokale spelers op weg om een buurtpunt op te richten, op maat van en in samenspel met alle lokale actoren. 

Lerend Netwerk 'ons buurtpunt'

Wil jij in jouw wijk of gemeente een buurtpunt opstarten? En kan je hierbij nog coaching en inspiratie gebruiken? Stel je dan hier kandidaat voor het lerend netwerk rond ‘ons buurtpunt’. Word jij uitgekozen? Dan volg je vier interactieve werksessies.

Inspiratiemoment 'Ons Buurtpunt'

Op 21 maart organiseren de initiatiefnemers een prikkelende inspiratiedag rond dit thema. Aan de hand van praktijkgetuigenissen, workshops en interessante sprekers wordt het het concept in al zijn facetten toegelicht.  Dit inspiratiemoment gaat door bij Cera in de Muntstraat 1 in Leuven en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in dit thema. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je binnenkort hier.  

Meer informatie

Contacteer de coördinator van 'ons buurtpunt', Bernard Govaert, via bernard@duurzame-mobiliteit.be of 09 331 59 10.