Enquête ‘Uw vervoer, een hele toer’

Puzzel openbaar vervoer

Wat doe je als je je wil verplaatsen, maar zelf geen vervoermiddel hebt? Zou je gebruik maken van andere vervoermiddelen in je buurt? Is je verplaatsingsverhaal er één van weinig kilometers, maar vaak van veel gepuzzel? Deze enquête van Beweging.net bevraagt het verplaatsingsgedrag en de -behoeften van inwoners in Vlaams-Brabant. Door de enquête in te vullen, kan er gezocht worden naar een geschikt(er) vervoersaanbod in je buurt.

De resultaten zullen gebruikt worden om gemeenten, organisaties en gespecialiseerde diensten aan te spreken. Gemeenten overleggen en beslissen de komende maanden in een vervoerregioraad samen over het aanbod ‘vervoer op maat’. Hoe meer inwoners van Vlaams-Brabant de enquête invullen, hoe meer gewicht de resultaten hebben en er hopelijk voor een vervoersaanbod wordt gekozen dat tegemoetkomt aan de lokale noden.

Vul de enquête in

De enquête bevat 10 vragen en vraagt niet meer dan 10 minuten tijd. Meestal wordt gevraagd ‘ja’ of ‘nee’ te kiezen. Bij sommige vragen heb je ook de mogelijkheid om andere zaken aan te geven.  Je kan de enquête online of op papier invullen en dat tot 30 november 2019.

-        Online: vul de enquête hier in.

-        Op papier: download de pdf hier.

Ken je zelf nog mensen die in Vlaams-Brabant wonen en deze enquête willen invullen? Aarzel niet om hen dan de enquête door te sturen.

Meer informatie

Sofie Neyens
0495 56 65 89
sofie.neyens@beweging.net