Boost je veerkracht tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid: 1-10 oktober 2019

Logo Samen veerkrachtig

Van 1 tot 10 oktober is het opnieuw de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Met dit evenement willen de Vlaamse Logo's, het Vlaams Instituut Gezond Leven, Steunpunt Geestelijke Gezondheid en Te Gek!? het taboe rond geestelijke gezondheid doorbreken. Samen Veerkrachtig is dit jaar opnieuw het thema.

Veerkracht is precies datgene wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Op je eentje is dat net iets moeilijker. Samen Veerkrachtig dus, da’s elkaar een helpende hand reiken, een bemoedigend schouderklopje geven. Kortom: zorg dragen voor elkaar.

Doe mee

Je kan tijdens deze periode meedoen aan heel wat activiteiten en werken aan je eigen veerkracht of die van iemand in je naaste omgeving. Je ontdekt de mogelijkheden hier.

Organiseer mee

Wist je dat je ook zelf aan de slag kan gaan en een eigen activiteit in elkaar kan boksen? Om inspiratie op te doen kan je op samenveerkrachtig.be de inspiratiegids van de Vlaamse logo's en de evenementen van de afgelopen jaren bekijken. Daarnaast kan je er ook een communicatietoolkit en promotiemateriaal terugvinden. 

Meer informatie

www.samenveerkrachtig.be