Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse Ouderenraad

Organisatiegids 'Help ik organiseer'

Gepost op 15/11/2005


Cultuur Lokaal heeft, in samenspraak met een aantal gemeenten, de 'Organisatiegids' uitgegeven. De gids vormt een leidraad voor verenigingen bij de organisatie van evenementen op lokaal vlak.

De gids is een handig instrument voor de organisatie van allerlei evenementen. Hij bevat een heleboel nuttige informatie en is voorzien van een overzichtelijke adressenlijst en een aantal checklists.

Cultuur Lokaal heeft dit project opgestart in samenspraak met een aantal gemeenten.  Het unieke aan deze gids is dat hij op maat van de deelnemende gemeenten werd gemaakt.

In het eerste deel vindt men algemene informatie rond een aantal thema's: subsidiŰring op bovengemeentelijk niveau, communicatie, verzekeringen, werken met vrijwilligers, veiligheid, Sabam, billijke vergoeding, enz.  Het tweede deel bevat specifieke informatie over de gemeentelijke reglementen (bv. betreffende gemeentelijke subsidies, gebruik culturele infrastructuur, uitleendiensten, ů).

Praktisch

De gids wordt enkel aangeboden aan gemeentebesturen, die deze onder hun verenigingen en ge´nteresseerde inwoners kunnen verspreiden. De gids wordt door de uitgever niet afzonderlijk te koop gesteld.

Voor meer informatie klik
hier.

 Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring