Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse Ouderenraad

Schrijf uw biografie - Addo Stuur

Gepost op 12/10/2005


Dit boek maakt u enthousiast om een eigen biografie te schrijven. Een autobiografie is een mooie nalatenschap voor uw kinderen, kleinkinderen en familie.

Schrijf uw biografie en maak daarbij handig gebruik van uw computer.

Met behulp van instructie-video's leert u doelgericht alle handelingen op de computer die van pas komen bij het maken van een biografie.  Addo Stuur doet het u voor en u kunt de stappen later teruglezen en zelf uitvoeren.

Op de cd-rom staan twee modellen voor een biografie met een klassieke of een moderne uitstraling. Ook zijn er kant-en-klare pagina's die u kunt invoegen en aanvullen.

 

U leert hoe u uw biografie heel praktisch opbouwt uit:

 tijdlijnen als overzicht van uw leven

 gescande foto's en documenten

 wetenswaardigheden over uzelf

 verhalen uit verschillende levensfasen

 

Dankzij talloze geheugenopfrisssers, begint het verleden te leven en raakt u geÔnspireerd om aan de slag te gaan en uw verhalen op te schrijven.

 

Heeft u weinig of geen schrijfervaring of weet u niet hoe te beginnen?  Dan is dit boek voor u de onmisbare hulp.  De vele ideeŽn en voorbeelden, de praktische aanwijzingen en de tientallen schrijftips zorgen ervoor dat u in uw eigen woorden uw levensverhaal kunt opschrijven.  Uitgebreide computerinstructies helpen u op weg op uw eigen computer.

 

Cd-rom

Op de cd-rom bij dit boek staan tientallen instructievideo's waarin Addo Stuur voordoet hoe u bij het schrijven van uw autobiografie handig gebruik kunt maken van Microsoft Word.  In een naslaggedeelte kunt u deze handelingen stap voor stap terugvinden.  Op deze manier leert u doelgericht de vele mogelijkheden van uw computer te gebruiken.

 

Alles over dit boek vindt u terug op:

www.schrijf-uw-biografie.nlGa terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring