Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse Ouderenraad

Liefde, seks en relaties op latere leeftijd: nieuwe publicatie van LBV vzw

Gepost op 24/01/2014


Liefde, seks en relaties op latere leeftijd: nieuwe publicatie van LBV vzwKunnen blijven genieten van seks(ualiteit) en relaties is een van de vele voorwaarden om gelukkig ouder te worden. Sinds mensenheugenis vormt genieten van seks en relaties dan ook een belangrijk onderwerp, met heel wat verschillende verschijningsvormen.

De laatste decennia werden er reeds heel wat taboes doorbroken over liefde, relaties en seksualiteit. Tegenwoordig wordt er openlijk over gepraat en wie advies of hulp nodig heeft kan terecht bij verschillende instanties. Desondanks worden intieme relatievormen nog steeds vereenzelvigd met een jong en vitaal leven. Geheel onterecht, want ook op latere leeftijd kunnen liefde en seksualiteit onverminderd deel uitmaken van een partnerrelatie.

Seniorenvereniging LBV wil deze boodschap graag uitdragen. Daarom heeft zij een brochure uitgebracht met daarin achtergronden, praktische info en interessante weetjes over liefde, seks en relatievormen voor vijftigplussers. Deze publicatie kadert in het landelijk jaarthema ‘Gelukkig ouder worden – een zaak van alle leeftijden’.

Veel lees‘genot’ …

Liefde, seks en relaties op latere leeftijd
Een uitgave van LBV vzw
Bestellen kan door overschrijving van 5 euro op rekeningnummer BE39 3100 0051 7119 van LBV vzw. Vermeld ‘Naam, adres van de bestemmeling + Brochure Liefde’.
Contact: Aagje Frederickx, stafmedewerker LBV vzw, aagje.frederickx@lbvvzw.be, 02 538 59 05

Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring