Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse Ouderenraad

De weg naar een geslaagd pensioen - Organiseer je leven na je werk!

Gepost op 07/04/2011


De weg naar een geslaagd pensioen - Organiseer je leven na je werk!Handleiding om je pensioen boeiend en harmonieus te maken en te houden

Als we met pensioen gaan, wordt ons leven in mindere of in meerdere mate door elkaar geschud. Voor velen is met pensioen gaan dan ook een mijlpaal in het leven. We krijgen geleidelijk aan te maken met een aantal veranderingen. Tijd dus om de balans op te maken, om tijd en energie te vinden voor nieuwe inzichten, boeiende wijsheden en interessante uitdagingen. Met andere woorden: tijd om verder te sleutelen aan het kunstwerk van ons leven.
Met pensioen gaan dwingt mensen om los te laten, nieuwe doelen te stellen en stil te staan bij de kwaliteit van het leven. Om een geslaagd pensioen te beleven moet het op meerdere vlakken goed zitten: het individuele, het relationele, het sociale, het cognitieve, het fysieke, het materiële, het spirituele, het seksuele, het culturele en het juridische. De auteur behandelt elk van deze onderwerpen en geeft handige tips.
 
De weg naar een geslaagd pensioen – Els Messelis
ISBN 9789002235832 - € 17,95 – 168 blz. – paperback – Standaard Uitgeverij


Je kan het boek o.a. hier aankopen.
Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring