Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadGezocht: ouderen die sleutelmoment meemaken

Gepost op 01/06/2018


foto‘Het gezin’ is een tv-programma op één. Het programma volgt verschillende gezinnen in een bijzondere periode. In 2017 zagen kijkers veel mooie momenten bij 8 gezinnen. Soms ontroerend en emotioneel, soms absurd en grappig, maar vooral authentiek, herkenbaar en respectvol. Voor het tweede seizoen zijn de programmamakers opnieuw op zoek naar gezinnen, en ze zoeken daarvoor ook ouderen. Sta jij voor boeiende tijden? Stel je dan kandidaat.

Ouderen gezocht
‘Het gezin’ is op zoek naar ouderen die dit jaar iets interessants meemaken. Gaan jullie verhuizen? Trek je naar een woonzorgcentrum? Of ga je op een appartement wonen? Staan er binnenkort verbouwingen op het programma? Beleef je een speciaal moment met je kleinkind(eren)? Staat alles in het teken van jouw hobby? Wordt er een feest gevierd? Of hebben jullie gewoon een ander boeiend verhaal te vertellen?

De focus van het programma ligt op de sleutelmomenten die ‘een gezin’ meemaakt. De programmamakers willen kleine, leuke of onverwachtse gebeurtenissen binnenshuis samen met jouw gezin vastleggen. Op een integere en serene manier willen ze echte verhalen vertellen die thuishoren op een familiezender als één.

Benieuwd naar hoe het er vorig seizoen uit zag? Kijk hier naar een korte compilatie.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd, of heb je meer vragen? Stuur dan voor 10 juni een mailtje naar pallieter@geronimo.be of bel naar 0471 01 18 65.

Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring