Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadOproep: doe mee aan de werkgroep e-inclusie van VVSG en Mediawijs

Gepost op 11/05/2018


fotoVVSG en Mediawijs starten opnieuw met de werkgroep e-inclusie. Daarin worden ervaringen rond e-inclusie op (boven)lokaal niveau gedeeld: steden, gemeenten en organisaties die getuigen, demonstreren en uitwisselen over hun projecten. Het is de bedoeling om goede praktijken en initiatieven op het vlak van e-inclusie te detecteren en te ontsluiten, hierover te communiceren, tools te verkennen, mogelijkheid te geven voor input en feedback en om op vraag specifieke gezamenlijke initiatieven op te zetten. Heb jij kennis van zaken? Neem dan zeker mee deel.

Engagement
De werkgroep komt twee keer per jaar samen, de eerste keer op 7 juni 2018, van 9.30 tot 13 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal gefocust worden op het concreet aan de slag gaan met de bouwblokken voor een duurzaam e-inclusief beleid en de nieuwe Mediaprofielen, gevolgd door een intervisie. Tot slot zal met de deelnemers bepaald worden wat de agenda kan zijn voor de volgende bijeenkomsten.

Neem deel
Ben je geÔnteresseerd in deze werkgroep? Heb je zelf initiatieven die je graag wil voorstellen. Heb je ideeŽn of vragen voor de werkgroep? Laat het weten via mail aan laure.vanhoecke@imec.be (Mediawijs, Vlaams Kenniscentrum voor Mediawijsheid) of dany.dewulf@vvsg.be (VVSG), uiterlijk tegen woensdag 30 mei 2018.

Meer informatie
Meer weten over e-inclusie? Surf naar e-inclusie.be.


Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring