Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadDankjewel mantelzorger!

Gepost op 27/04/2018


fotoSinds half maart kan je op één kijken naar de fictiereeks Gevoel voor tumor. Je leeft mee met Tristan Devriendt wiens leven helemaal overhoop wordt gehaald wanneer hij te horen krijgt dat hij kanker heeft. Ook krijg je inkijk in het verhaal van zijn familie, vrienden en omgeving. Mantelzorg wordt er zichtbaar gemaakt. Als kijker leer je wat het betekent om steeds paraat te staan voor zieke mensen in je omgeving. De rol die mantelzorgers opnemen voor hun zorgvragers is heel groot en belangrijk. Het Agentschap Zorg & Gezondheid, één en Kom op tegen Kanker willen daarom alle mantelzorgers bedanken met een filmpje.

Het bedankingsfilmpje
In het filmpje komen de patiënten en hun familie en vrienden aan het woord. Ze vertellen hoe belangrijk het is om op steun en hulp te kunnen rekenen.Zelf mantelzorger?
Ben je zelf mantelzorger en wil je graag in contact komen met andere mantelzorgers of meer informatie krijgen. Kijk in de activiteitenkalender van het Vlaams Expertisepunt mantelzorg en/of neem contact op met een mantelzorgvereniging. Want je bent niet alleen.

Meer informatie
www.expertisepuntmantelzorg.be

Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring