Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadUZ Brussel en VUB lanceren ZORG2030

Gepost op 21/09/2017


fotoUZ Brussel en Vrije Universiteit Brussel lanceren een brede dialoog over de gezondheidszorg in de toekomst. Terwijl velen het eens zijn met de manier van werken in onze gezondheidszorg, blijft veel bij het oude. En wat verandert, verandert (te) traag. Waar willen we met onze gezondheidszorg naartoe tegen 2030? Dat is de vraag die de organisatoren met ZORG2030 op de agenda plaatsen.

Dit gebeurt naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van het UZ Brussel en van de 40 jaar aanwezigheid van de Faculteit Geneeskunde en Farmacie op de campus Jette.

Alle ideeŽn zijn welkom
Wie ideeŽn heeft, kan die publiceren op het online dialoogplatform www.zorg2030.be. Iedereen die van kortbij of van ver betrokken is bij de gezondheidszorg wordt uitgenodigd om mee te denken en in dialoog te gaan.

Dialoogdagen
In november 2017 vinden ook verschillende dialoogdagen plaats. Wie wil deelnemen, kan zich inschrijven via www.zorg2030.be.

Visiedocument tegen de lente van 2018
De ganse denk- en dialoogoefening zal in de lente van 2018 uitmonden in een visiedocument dat de ideale kenmerken schetst van de gezondheidszorg van morgen. De focus ligt daarbij op het respect voor en de steun aan de mens in nood. Het kan een duidelijk kader zijn dat zinvol is voor iedereen werkzaam in en betrokken bij de Belgische gezondheidszorg.

Meer informatie
www.zorg2030.be

Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring