Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadOproep: zeventigpluskanker.be

Gepost op 08/06/2017


fotoDe Kankerlijn van Kom op tegen Kanker roept 70-plussers met kanker en hun naasten op om hun ervaringen betreffende de behandeling en de zorgen te delen. Ouderen vormen een kwetsbare doelgroep omdat ze vaak minder mensen rondom zich hebben, de informatie van de arts moeilijker begrijpen of meerdere aandoeningen tegelijk hebben.

Ben je ouder dan 70 en heb je kanker? Of heb je een naaste (vader, moeder, partner, ...), met kanker en die ouder is dan 70? Neem dan deel aan de bevraging van Kom Op Tegen Kanker. De organisatie wil een actieplan voor betere kankerzorg ontwikkelen.

Hoe kan je deelnemen?
Op oudere leeftijd zijn er andere problemen dan op jongere leeftijd en we vernemen graag hoe jij dat beleeft. Schrijf je ervaringen neer op zeventigpluskanker.be, of bel naar de Kankerlijn, op 0800 35 445 (elke werkdag van 9-12u en van 13-17u) of stuur een mail naar kankerlijn@komoptegenkanker.be. Met jouw bijdrage werkt Kom op tegen Kanker aan een betere zorg. De bevraging loopt de hele maand juni.

Wat kan je melden?
Hoe verloopt de behandeling in het ziekenhuis, hoe is de zorg thuis of in het woonzorgcentrum? Hoe vertelde de arts jou dat je kanker had? Houden zorgverstrekkers voldoende rekening met jouw wensen? Krijg je genoeg informatie over de ziekte en de behandeling? Kan je bij iemand terecht met vragen of problemen? ...

Bijlage(n):
Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring