Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadLancering cybersimpel.be

Gepost op 17/03/2017


fotoHet internet is een fantastische omgeving om te ontdekken, te creëren en samen te werken. Maar om het optimaal te benutten, is het wel belangrijk dat je denkt aan je veiligheid. Het initiatief cybersimpel.be is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Google en Test-Aankoop. Het promoot een veiliger internet en stimuleert consumenten om zich beter te wapenen tegen de risico’s van het wereldwijde web.

Een heel relevant onderwerp in België als je weet dat meer dan 60% van de Belgen weinig of niets afweet van veiligheid op het internet (volgens een enquête van studiebureau GFK in september 2016). We vinden dit vaak te complex, maar het is wel een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven.

Met deze Belgische campagne willen we de consument leren om zo veilig mogelijk te surfen op het internet. Heel eenvoudig en ludiek, met verschillende beveiligingstools en een heleboel concrete tips om de grootste problemen aan te pakken waarmee elke gebruiker in aanraking komt.

De tips en tools op de site komen van pas om de vele mogelijkheden van het internet volop te benutten. Of je nu beginner bent of expert.
Samen beschermen we ons op het internet. Cybersimpel, toch?

Ontdek www.cybersimpel.be en doe de cybersimpel test.


Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring