Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse Ouderenraad

Je bent hier: Vlaamse Ouderenraad Nieuws

Vlaamse Ouderenraad zet Mie Moerenhout in de bloemetjes

Gepost op 21/12/2016


fotoNa 15 jaar zwaait de Vlaamse Ouderenraad zijn directeur, Mie Moerenhout, uit. Mie startte in 2001 als enig personeelslid bij het toen nog OOK, Ouderen Overleg Komitee. Onder haar impuls groeide de Vlaamse Ouderenraad uit tot wat de organisatie nu is. Bedankt, Mie!

15 jaar inzet voor ouderen konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseerden de personeelsleden en het Dagelijks Bestuur op woensdag 14 december een verrassingsfeest voor Mie in de Koninklijke Bibliotheek. 115 aanwezigen konden meegenieten van de feestnamiddag. Verschillende mensen waarmee Mie samenwerkte, vertelden memorabele momenten. Guido Verbrugghe, Jeanine Schollaert, Goddie De Smedt, Frederik Fluyt, Erik Bradt en Jul Geeroms spraken een woordje van dank uit. Ook minister Jo Vandeurzen zette Mie letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes. Na de anekdotes kreeg Mie het woord. Zij gaf enkele boodschappen mee om de Vlaamse Ouderenraad nog sterker te kunnen maken.

Natuurlijk ontbrak het tijdens de namiddag niet aan een hapje en een drankje. Er werd ook voor een muzikale noot gezorgd door het Léo Ullmann trio, studenten aan het Conservatorium te Brussel.
Na afloop konden de aanwezigen een bericht voor Mie achterlaten in het gastenboek en als aandenken namen zij een vergeet-MIE-nietje mee. Het werd een hartelijke namiddag.

Enkele sfeerbeelden kan je in dit filmpje bekijken.


Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring