Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadOproep: word vrijwilliger voor de DrugLijn

Gepost op 14/10/2016


fotoBen je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een zinvolle vrijetijdsbesteding en een toffe groep vrijwilligers? Heb je een pak levenswijsheid, een luisterend oor en een vlotte pen? Zet dan jouw talenten in voor de DrugLijn!

Hoe help ik mijn partner te stoppen met drinken? Is cannabis verslavend of niet? Waar kan ik terecht als ik denk dat mijn kind gebruikt? Kan ik alcohol drinken als ik antidepressiva gebruik?
Dit is maar een kleine greep uit de duizenden vragen die De DrugLijn jaarlijks krijgt. Bij de Druglijn kan iedereen anoniem, via de telefoon, mail of chat terecht met alle vragen over drank, illegale drugs, pillen, gamen en gokken. Dankzij de onvoorwaardelijke inzet van vrijwilligers, lukt het om alle vragen te beantwoorden. Wekelijks komen ze voor drie uur naar Brussel. Thuis e-mails beantwoorden is ook een mogelijkheid.

Je hebt een open houding, een luisterend oor en een vlotte pen, ook online. Drugexpert hoef je niet te zijn. De DrugLijn zorgt voor een degelijke opleiding, continue coaching en bijscholing. Je komt terecht in een toffe groep van geŽngageerde vrijwilligers. Als vrijwilliger maak jij het verschil!

Ben je geÔnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar druglijn@druglijn.be.

Meer informatie
Voor meer info kan je hier terecht.

Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring