Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse Ouderenraad

Je bent hier: Vlaamse Ouderenraad Nieuws

Gezocht: foto’s voor publicaties van de Vlaamse Ouderenraad

Gepost op 22/01/2013


fotoDe Vlaamse Ouderenraad is voor zijn informatieblad Actueel, voor zijn vernieuwde website en andere uitgaven op zoek naar foto’s over mensen tussen 60 en 120 jaar. Heb je foto's van ouderen in hun dagelijkse bezigheden of foto's die aanleunen bij de leefwereld van ouderen? Bezorg ze ons dan en wie weet prijkt jouw afbeelding in één van onze publicaties!

Alleen foto’s in hoge resolutie komen in aanmerking voor opname.

U kan uw foto’s digitaal bezorgen door ze in bijlage van een mail te sturen naar fotos@vlaamse-ouderenraad.be.

Indien u ons meerdere foto’s wil bezorgen, kan u deze in verschillende mails doorsturen of kan u de foto’s via een zip-bestand doorsturen.

Door uw foto’s te bezorgen, verleent u aan de Vlaamse Ouderenraad het recht om deze foto’s te gebruiken in al zijn communicatiemiddelen, daarin begrepen maar niet beperkt tot zijn websites, informatieblad, posters, folders en brochures.

De Vlaamse Ouderenraad behoudt zich het recht om ongepaste, aanstootgevende, irrelevante foto’s of foto’s van onvoldoende kwaliteit meteen te verwijderen. Op het verwijderen van ingestuurde foto’s is geen verhaal, er hoeft geen motivering te worden gegeven en er wordt niet over gecorrespondeerd.

Indien in een portretfoto een persoon of meerdere personen zeer herkenbaar afgebeeld staan, verklaart u dat u de toestemming van deze persoon of personen bezit om hun portret te maken en in gebruik te geven aan de Vlaamse Ouderenraad.


Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel